O lanu autu e lima o le tautotogo ma le taumafanafana 2023 o loʻo oʻo mai!

Talu ai nei, o le WGSN, o le ofisa faʻapitoa e vaʻai i ai, ma le coloro, o le taʻitaʻi o vaifofo lanu, na faʻasalalau faʻatasi ai ni lanu autu se lima i le tautotogo ma le taumafanafana 2023, e aofia ai: lanu lanu o le lavender, lanu mumu, lanu samasama, lanumoana ma le lanu uliuli.Faatasi ai ma i latou, o le lanu lavender numera sili ona faʻamoemoeina o le a toe foʻi mai i le 2023!

img (1)

01. Lavender numera - Coloro code.: 134-67-16

img (2)

WGSN ma coloro o loʻo vaʻai faʻatasi e toe foʻi le lanu viole i le maketi i le 2023 ma avea ma lanu faʻatusa o le soifua maloloina faaletino ma le mafaufau ma le lalolagi numera tulaga ese.

O su'esu'ega o lo'o fa'aalia ai o lanu e pu'upu'u umi galu (e pei o le lanu viole) e fa'aosofia ai le to'afilemu ma le to'afilemu o tagata.O lanu lavender numera o loʻo i ai uiga o le mautu ma le lotogatasi, lea e faʻaalia ai le autu o le soifua maloloina o le mafaufau lea na tosina atu i ai le tele o manatu.O lenei lanu o loʻo faʻapipiʻi loloto foi i le maketiina o aganuu faʻafuainumera, tumu i mafaufauga ma faʻavaivaia le tuaoi i le va o le lalolagi ma le olaga moni.

img (5)
img (6)

Lavender lanu e le masalomia o se lanu viole, ae o se lanu matagofie foi, tumu i le matagofie.I le avea ai o se lanu faʻamalolo le mautonu, e masani ona faʻaaogaina i vaega faʻailoga ma lavalava lauiloa.

img (4)
img (3)

02. lanu mumu luscious - code lanu: 010-46-36

img (7)

O le lanu mumu e fa'ailogaina le toe fa'afo'i aloaia mai o le lanu susulu fa'akomepiuta ma le fa'aosofiaina o lagona i le maketi.I le avea ai o se lanu mamana, mumu e mafai ona faʻavavevaveina le fatu, faʻaosofia le manaʻo, tuʻinanau ma le malosi, ae o le lanu mumu faʻapitoa e mama tele, e tuʻuina atu ai i tagata se poto masani faʻafuaseʻi ma faʻatofuina.I le va'ai atu i lenei mea, o lenei leo o le a avea ma ki i le poto masani fa'afuainumera ma oloa.

img (9)
img (8)

Pe a faatusatusa i le mumu masani, lanu mumu e faʻaalia atili ai lagona o tagata faʻaoga.E tosina ai tagata fa'atau i lona fa'ama'i pipisi mumu.E fa'aogaina faiga lanu e fa'aiti'itia ai le mamao i le va o tagata fa'aoga ma fa'ateleina ai le naunau i feso'ota'iga.Ou te talitonu o le tele o tagata faʻatau oloa o le a manaʻo e faʻaogaina se faiga mumu.

img (11)
img (10)

03. sundial - lanu lanu: 028-59-26

img (12)

A'o toe fo'i tagata fa'atau i nu'u i tua, o lanu fa'aola e afua mai i le natura e matua taua lava.E le gata i lea, ua faateleina le fiafia o tagata i galuega taulima, nuu, gafataulimaina ma sili atu le paleni o olaga.Sundial samasama, o se lanu terasitila, o le a alofagia.

img (14)
img (13)

Pe a faatusatusa i le lanu samasama, samasama sundial faaopoopo se faiga lanu pogisa, lea e latalata i le lalolagi ma le manava ma le matagofie o le natura.E i ai uiga o le faigofie ma le toʻa, ma aumaia se lagona fou i lavalava ma mea faʻaoga.

img (15)
img (16)

04. lanumoana filemu - lanu lanu: 114-57-24

img (17)

I le 2023, o le lanumoana o loʻo avea pea ma ki, ma o loʻo faʻafeiloaʻi le taulaiga i le lanu ogatotonu susulu.I le avea ai o se lanu e vavalalata vavalalata ma le manatu o le faʻaauau, o le lanumoana filemu e malamalama ma manino, lea e faigofie ona faʻafesoʻotaʻi ma le ea ma le vai;E le gata i lea, o le lanu foi e faʻatusalia ai le filemu ma le toʻafilemu, lea e fesoasoani ai i tagata faʻatau e tau faasaga i lagona faʻafefe.

img (19)
img (18)

O le toafilemu lanumoana ua aliaʻe mai i luga o le maketi o laei a tamaitai, ma i le tautotogo ma le taumafanafana o le 2023, o lenei lanu o le a faʻaaogaina ai manatu fou faʻaonaponei i le lanumoana anamua ma faʻaoga filemu i vaega tetele uma.

img (21)
img (20)

05. Copper Green - lanu lanu: 092-38-21

img (22)

O le Verdant o se lanu tumu i le va o le lanumoana ma le lanu meamata, e faʻaalia manino ai se lagona faʻafuainumera malosi.O lona lanu e nostalgic, e masani ona faamanatu ai taʻaloga taʻaloga ma lavalava i fafo i le 1980s.I nai vaitau o lumana'i, o le lanu meamata apamemea o le a fa'aalia i se lanu susulu lelei ma malosi.

img (24)
img (23)

I le avea ai o se lanu fou i le maketi o lavalava ma le auala, o le kopa lanumeamata e faʻamoemoe e faʻamatuʻu atili atu lona tosina i le 2023. E fautuaina le faʻaogaina o le kopa lanumeamata e fai ma lanu koluse o le vaitau e tui ai manatu fou i vaega tetele uma.

img (26)
img (25)

2.5D Anti Blue Light Glass Tempered Screen Protector mo iPhone 11 Pro Max


Taimi meli: Sep-13-2022